Halloween-snadder
Det er halloween. Gresskar skal fikses og fest skal ordnes. Når du hule rut gresskaret, hvorfor ikke lage en god suppe av alt "kjøttet" i gresskaret?
Dette trenger du:
1 kg gresskar
1 stk løk
1 fedd hvitløk
1 l vann
2 dl fløte
3 ss kyllingbuljong
olje til steking
1 stk kokt potet
2 ss rømme
salt og pepper
Slik gjør du:
Fjern alle kjernene. Disse skal ikke brukes i suppen. Bruk en skje og ta ut så mye kjøtt du trenger.
Finhakk løken. Stek den gyllen i olje. Ha i hvitløk og stek i 30 sekunder til.
Ha i gresskarbitene, vann, fløte, buljong og potet.
Kok 30 minutter. Kjør glatt med stamikser. Smak til med salt og pepper.
Ha litt rømme på en teskje og lag et fint mønster.
Serveringstips:
Stekt bacon, friterte mandler, ristede pinjekjerner, timian, krabbekjøtt.
Tips:
Vask stenene og stek dem på olje med salt eller i smør. Dette blir knallgod sprø snacks.
Reader Comments